Okrskové kolo PS v Závadě

08.05.2017 19:45

Dnešní výročí ukončení 2. Světové války jsme oslavovali na Okrskovém kole PS v Závadě. Původně se mělo běžet už minulý týden, ale z důvodů povodní byla tato soutěž o týden posunuta. Ještě dnes byla místní trať dosti podmočená a tak nikdo neměl žádné námitky proti tomu, aby se disciplína 100m s překážkami neběžela.  A tak zbýval jenom požární útok.

Letos to byla naše první soutěž, ani na trénink nebyl čas, takže jsem byl zvědav, jak se s tím holky poperou. Míša byla překvapená, když slyšela, že musí běžet s vypnutým strojem, ale měla na to dost času, protože Vendy se nedařilo našroubovat košík. Ale statečně se s tím poprala a tak holky s časem 32,503s obhájily 2.místo z loňska.

video ženy

Mužské družstvo doplnili Roman s Michalem a Lukáš běžel béčka. Vůbec se mu do toho nechtělo, ale jelikož se běželo jen na 2B a hadice na přetlakový ventil už byla zapojená, tak nebyl důvod ke stresu. Více vyplašený byl zřejmě Michal, který si zapomněl vzít přilbu a přišel na to až na startovní čáře. Naštěstí mu jí někdo půjčil a tak se mohlo startovat. Lukáš svůj post zvládl na jedničku, neboť od základny vybíhal zároveň s Tomkem na rozdělovači a kluci vzadu nabrali taky plnou savici vody. Kluci tak vybojovali 3.místo s časem 20,642 Bohužel Drobkovi přišla později voda, což nás připravilo o lepší umístění.

video muži

Stacho

© 2011 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode